Schenk Bouwbedrijf
 Specialist in kozijnen

Diensten

K-vision Kozijnen

Het nieuwe profielsysteem K-vision is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, en combineert het beste van de drie merken Kömmerling, Trocal en KBE in één systeem. Het succes van K-vision komt o.a. door de grote verscheidenheid in vorm en kleur. In dit keuzemenu treft u de mogelijkheden van ons systeem aan. Profine is consistent in haar strategie en levert innovatieve en duurzame 
producten alleen aan een beperkt aantal geautoriseerde verwerkers. De geautoriseerde producenten van K-vision kozijnen treft u aan onder fabrikanten, zij voegen eigen noviteiten in de verwerking toe aan ons systeem. Indien u een keuze heeft gemaakt, stem dan de gewenste methode van verwerking af met de fabrikant.

Met K-vision kozijnen, Proofs dakbanen en Egtis deuren heeft Profine Nederland de nieuwe generatie kunststof bouwproducten voor opdrachtgevers en architecten van deze tijd. We bieden de bijzondere combinatie van de degelijkheid van Duitse en Oostenrijkse producenten en Nederlandse “Schwung” en creativiteit!

Deuren 

Voordeuren zijn het visitekaartje van uw woning. Erg belangrijk dus dat u een mooie en “passende” voordeur plaatst!

Wij kunnen zelf uw een voordeur samenstellen dat is goedkoper dan van die dure sierpanelen en veel sterker omdat de staalversterking in de middenprofielen doorloopt. 

Dakkapel

Een dakkapel is een vast bouwelement aan uw woning en moeten dan ook net zo stevig en vast op het huis zitten als uw huis zelf. Ook moet een dakkapel voldoen aan de ISO en NEN normen en bestand zijn tegen zwaar weer en regenslag, hagel en andere weersvormen. Wat wij echter vaak van collega-bedrijven zien is dat er voor grote sommen geld van die lichtgewicht kunststof dakkapellen op het huis worden gehesen. Het is dan echter wel leuk dat een dakkapel snel op uw woning gezet wordt, maar de vraag blijft dan, is de kwaliteit ook zo goed.

Wij zijn van mening dat kunststof dakkapellen bij warm weer vaak tikken en kraken vanwege de uitzetting van het materiaal. Ook zien wij vaak dat mensen met een volledig kunststof dakkapel later spijt hebben van het kunststoffen dak, dat vaak is vervaardigd van polyester. Dit omdat als het regent, degene die er onder ligt te slapen, vaak wakker blijven vanwege de herrie en kabaal op het dak, laat staan bij hagelbuien. Er wordt vaak alleen de positieve kant belicht die van onderhoud's vrij, maar als je dan het gevoel hebt dat je onder een caravan dak ligt te slapen valt de realiteit vaak tegen.

Aanbouw

Een aanbouw aan uw woning geeft een plezierig ruimtelijk gevoel en is een verrijking aan uw leefruimte.
Ook heeft u tal van mogelijkheden meer om uw interieur anders in te delen. Een aanbouw geeft sfeer en met glas tot aan de grond is het net of uw tuin overloopt naar uw woon-kamer of andersom. Wij adviseren dan ook graag een ruimte waar u zich het prettigst in voelt. Wij zijn van mening dat een glazen dak in de zomer te veel warmte geeft (denk aan een kas) en dat een geborgen gevoel in uw huis uitblijft. Waar mensen vaak echter ook niet bij stilstaan met een glazen dak is dat in het donker de buren vanuit hun boven-slaapkamer u zien zitten en kunnen volgen in alles wat u privé doet, maar dat u hun niet ziet staan omdat u het donker inkijkt. Ook met zware regenval op een groot glasoppervlak kunt u de TV of elkaar soms niet verstaan. Daarom adviseren wij liever een aanbouw met een geïsoleerd plat dak en/of pannendak. Dit geeft een warmer en geborgen gevoel en hoeft niet donker te zijn omdat wij vaak VELUX dakramen toepassen in een pannendak en/of lichtkoepels op een plat dak dit om de daglichttoetreding  blijvend te houden. Wist u dat een aanbouw tot 250 cm uit uw achtergevel vergunningsvrij is? Hier hoeft u dan ook geen vergunningskosten voor te betalen en of tekeningen te laten maken. 


Geveldelen

Wij gebruiken geveldelen van Keralit dat is een zwaar kunststof rabat met de zelfde houtnerf als uw kunststof kozijnen. Deze delen
lijken op echt en zien er niet plastic achtig uit. Het is van Duitse makelij en Keralit geeft net als de Schuco kozijnen 10 jaar garantie.
Voor hele gevels gebruiken wij Canexel deze delen worden gemaakt in Canada en zijn bestand tegen -40 graden tot + 40 graden.
De delen zijn gemaakt van geperst hout met een zware PU laklaag en zijn wat grover van structuur. In de Showroom kunnen wij het een 
en ander laten zien.

Dakramen

VELUX daglichtsystemen en dakvensters Uw opslagzolder van nu, is wellicht uw woon-, werk-, slaap-, hobby-, kinder- of bad-
kamer van morgen. VELUX raamdecoratie, buitenzonwering, rolluiken En dankzij de altijd perfect passende VELUX raamdecoratieproducten, buitenzonweringen en rolluiken kunt u uw geheel eigen stijl aan uw interieur meegegeven. 
Haal het beste uit uw woning Hebt u de ruimte in uw woning wel optimaal benut?

De zolder
Een zolderverdieping neemt soms wel 30% in van het totale vloeroppervlak van uw woning. En daarmee ook 30% van uw hypotheek. 

Schenk Bouwbedrijf levert het volledige VELUX programma en kunnen natuurlijk een snelle prijs maken voor leveren en monteren. Uw dakramen plaatsen wij met grote zorgvuldigheid en werken het netjes af zo als het hoort!

Ook monteren wij rolhorren, rolgordijnen, verduisteringsgordijnen, zonnescreens en rolluiken voor uw VELUX keuzen pakket